Contul meu.

Limba

Monedă

Cos

Vas lut roman 6 L

Disponibilitateîn stoc
SKU
Vas-roman
55,00 RON
Livrare gratuită in Cluj Napoca
Cadou la fiecare comanda
Garanție de retur in 30 zile
Banii inapoi dacă returnați produsele in maxim 14 zile

Vas lut roman.

In acest minunat vas de lut se pot pregati mancaruri gustoase , fara a fi prea des verificate, mancarea se caleste in propriul ei suc, nefiind nevoie de grasimi.
Dimensiunile vasului:
- inaltime 10 cm -
- lungime 40 cm.
- latime 26 cm.


Capacitate: 5 litri


Pentru a gasti diverse retete gustoase trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:
- oala de lut se poate folosi in cuptor , pentru aragaz trebuie protejata cu o tabla de fier;
- trebuie evitata racirea brusca a vasului, dupa scoaterea din cuptor acesta se va aseza pe o scandura sau pe o sterga uscata;
- dupa folosire vasul se va curata cu apa calda care sa nu contina detergenti iar dupa o uscare buna cel putin 24 de ore, se va depozita fara a fi acoperit.

Inainte de folosire vasul se scufunda in apa cam 20 de minute dupa care se introduce in cuptor rece, temperatura ridicandu-se ridicat.


Va propunem o reteta de sarmale in vasul bunicii pe care puteti sa o incercati oricand doriti.


Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ingredientele: 1/2 kg carne de porc, 2 cepe, 2 linguri orez, 5 linguri pasta de tomate, 200g slanina afumata sau kaizer, 2 verze murate, 1 foaie dafin, piper boabe, cimbru, 1 legatura marar, ulei, sare si piper.


Spalati varza murata si taiati cotorul, desprindeti frunzele una cate una si daca sunt mari le impartiti in 2-3 bucati. Pregatiti apoi umplutura. Spalati orezul si-l puneti la inmuiat in apa calda. Curatati ceapa, o taiati marunt dupa care o caliti putin in ulei si o amestecati cu carne tocata, orezul scurs bine si 2 linguri pasta de tomate. Potrivesti de sare si piper, presari si putin cimbru si infasurati sarmalele in frunza de varza pregatite. Tai slanina sau kaizerul feliute, tocati si putina varza . Asezati apoi sarmalele si mai puteti varza tocata intre randuri si deasupra. Presarati putin cimbru peste varza , adaugati si pasta de rosii ramasa si mararul tocat , umpleti cratita cu apa si dati sarmalele la foc potrivit pentru 2 ore.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVas lut roman 6 L
Rating-ul dumneavoastră