Contul meu.

Limba

Monedă

Cos

Storcator rosii adaptor Nr 8

Disponibilitateîn stoc
SKU
Storcator-rosii-adaptor-Nr-8
28,00 RON
Livrare gratuită in Cluj Napoca
Cadou la fiecare comanda
Garanție de retur in 30 zile
Banii inapoi dacă returnați produsele in maxim 14 zile

Storcator rosii adaptor Nr 8.


Adaptor din metal cu capatul de plastic util pentru stoarcerea rosiilor se adapteaza la masina de tocat carne in felul urmator:


- se desurubeaza piulita masinii de tocat si se indeparteaza cutitul si sita acesteia,


- se monteaza storcatorul pentru rosii pe axul melcat al masinii (prin introducerea locasului de forma patrata - marimea 5, 8, 10 - in capatul cu aceeasi forma al axului masinii de tocat ) si se fixeaza cu piulita masinii, prin insurubarea acesteia.


- se introduc rosiile in masina de tocat si se invarte manivela acesteia. Rosiile sunt antrenate de axul melcat al masinii si cand ajung in storcatorul de rosii are loc separarea sucului de coaja si de seminte.


Sucul de rosii se elimina prin perforatiile prevazute in conul din tabla cositorita al storcatorului iar coaja si semintele sunt evacuate prin orificiul frontal al acestuia. In functie de dorinta utilizatorului, coaja si semintele rezultate dupa prima trecere prin storcator pot fi retrecute (de 2 , 3 ori) prin acesta.


La terminarea lucrului, storcatorul se demonteaza de pe masina de tocat, se spala si se sterge cu o carpa uscata, iar conul metalic se protejeaza cu un strat de ulei alimentar.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsStorcator rosii adaptor Nr 8
Rating-ul dumneavoastră