Triciclete si masini

Există anumite jucării și jocuri care nu trebuie să le lipsească celor mici. Fiecare în parte, contribuie la dezvoltarea cât mai armonioasă a copilului tău. Joaca pentru copil implică concentrare, efort fizic, bucuria reușitei. Asigură-te că îi oferi copilului tău, jucăriile potrivite vârstei sale. Cel mai mult, un copil își dorește să se simtă independent. Orice mică realizare, reprezintă pentru ei un mare succes care le dă încredere în ei. 

Dorința de mișcare, plimbare cu diferite jucării, există de la cele mai fragede vârste. Așa se face, că la noi găsești triciclete și mașini colorate, potrivite pentru toți copiii. Vă punem la dispoziție triciclete și mașini doar din materiale de calitate, foarte rezistente, care conferă stabilitate și durabilitate. O tricicletă stabilă contribuie mult la siguranța copilului în timpul unei plimbări. Ajută copilul să-și dezvolte corespunzător capacitatea motorie. Dacă alegi o tricicletă cu pedale, ea îl va determina pe copil să își coordoneze mișcările picioarelor. Ghidonulîi va da impresia că el conduce tricicleta, îi va oferi sentimentul de independență. Tricicleta îi dezvoltă echilibrul, de mare ajutor pe viitor, când se da pe bicicletă. 

Tricicletele fără pedale determină copilul să facă mai multă mișcare, să-și antreneze toți mușchii și să-și consume energia. Pentru a fi mai atractivă, ea trebuie aleasă într-o culoare cât mai vie. La noi, găsești triciclete fără pedale, de mărimi și culori diferite. Te asigurăm că la noi vei găsi tricicleta potrivită copilului tău și pe care o va adora. 

Tricletele pentru copii și diferitele mașini sunt distractive și funcționale în același timp. Copilul nu este încântat să facă mișcare, exerciții fizice, însă îi putem spori interesul prin oferirea de alternative atrăgătoare. Comandă și oferă o tricicletă fără pedale, dar colorată și spune-i că e doar pentru el. Va putea să se plimbe mai ușor în parc și își va face prieteni de plimbare cu tricicleta. Va face mișcare în mod plăcut fără să o perceapă ca o corvoadă. Cu cât tricicleta va fi mai colorată și mai accesorizată, cu atât copilul va fi mai tentat să o ia la plimbare.

Masini colorate pentru copii dornici de o aventură. Vă oferim mașină cu volan, ATV de copii, chiar și Porsche Spider pentru cei mici. Specificăm disponibilitatea lor în diferite culori pentru a fi cât mai distractive, atractive și antrenante pentru copilul tău. Cu ajutorul lor, cei mici se dezvoltă și își coordonează mișcările, dar și au parte de momente de joacă unice!

Se încarcă...

8 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Indisponibil

  Motocicleta mini Enduro

  Rating:
  0%
  49,00 lei
 2. Indisponibil

  Motoreta plastic copii Enduro 5045

  Rating:
  0%
  Preț special 55,00 lei Preț standard 65,00 lei
 3. Indisponibil

  Motoreta plastic copii SuperBike

  Rating:
  0%
  Preț special 59,00 lei Preț standard 69,00 lei
 4. Indisponibil

  Motoreta Cross din plastic pentru copii

  Rating:
  0%
  Preț special 69,00 lei Preț standard 75,00 lei
 5. Indisponibil

  Tricicleta super enduro 211

  Rating:
  0%
  95,00 lei
 6. Indisponibil

  Masina cu volan din plastic pentru copii

  Rating:
  0%
  Preț special 95,00 lei Preț standard 120,00 lei
 7. Indisponibil

  ATV copii din plastic

  Rating:
  0%
  Preț special 105,00 lei Preț standard 125,00 lei
 8. în stoc

  Porsche Spider pentru copii

  Rating:
  0%
  125,00 lei

8 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv