Mese si scaune copii

Copilul are nevoie de un loc al lui. Ideal ar fi să aibă masa potrivită și un scaun pe măsura lui. Statul la masă și pe scăunel are rolul de a-l disciplina, dar și de a-l învăța care este poziția corectă la masă. Având un loc al său, își va desfășura activitățile cu mai mult drag. 

De nelipsit din camera unui copil, este și un taburet colorat, chiar și un taburet pliabil. Un produs pentru copii extrem de necesar îl reprezintă un scaun înălțător copii cu suprafețe antiderapante din cauciuc pe partea superioară și pe piciorușe. Copilul ajunge cu ușurință, dar și în siguranță, la chiuvetă, la toaletă sau la dulapuri pentru a-și lua ce are nevoie. Sau puteți opta pentru o scară cu trepte copii. La fel de utilă pentru cei mici, și chiar și pentru persoanele scunde. 

Oferim mese și scaune copii de cea mai bună calitate, colorate și vesele, pentru ca locul unde își desfășoară copiii activitățile să fie mult mai atrăgător pentru cei mici. Grădiniță privată, spațiu de joacă pentru copii, centru de activități sau loc pentru petreceri copii? Cu siguranță, ai nevoie de mese și scaune copii cât mai atrăgătoare. Cele mai practice sunt scaune copii grădiniță și mese copii cu sertar. Fiind din plastic de calitate, vor rezista în timp și vă veți putea folosi de ele o perioadă mai lungă. 

Alege tot ce e mai bun pentru copilul tău. Oferă-i tot ce e necesar pentru buna sa dezvoltare!

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. în stoc

    Masuta copii CM-320

    Rating:
    0%
    Preț special 185,00 lei Preț standard 200,00 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv