Jucarii diverse

Cea mai mare bucurie a copiilor este să primească jucării diverse. Preferatele lor sunt cele din plastic, rezistente, dar și cele care imită perfect activitățile adulților. Iată de ce e bine să le oferim de mici posibilitatea de a ajuta, de a se simți utili. Copilul tău va aprecia o stropitoare, o roabă, chiar și un ciocan de plastic. Apoi, va putea să te ajute la treabă prin curte.

De-a lungul timpului, ni s-a dovedit că o jucărie iubită de toți copiii, și printre cele apreciate, o reprezintă măgărușul gonflabil. Noi oferim chiar și pokemon, dragon, cățel sau ponei gonflabil pentru o mai mare varietate și pentru a fi pe placul tuturor. O jucărie colorată, menită să aducă zâmbetul pe chipul celui mic, dar și să facă mișcare în casă sau afară. 

Jucăriile din copilăria adulților nu ar trebui să le lipsească celor mici. Cățelușul Puppy care se trage de sfoară și te urmează peste tot, rățușca cu inele colorate, jocul de Remy sau jocurile constructive, aceste jucării diverse ajută buna dezvoltare a copilului. Popicele din plastic sunt ideale pentru a dezvolta spiritul competitivității, viu colorate sunt extrem de atrăgătoare pentru cel mic.

Din categoria, jucării diverse care nu ar trebui să lipsească unui copil, se află și pușculița din plastic. E o bună metodă de a-l învăța pe cel mic să adune bani și să-i prețuiască. Va constata cât de greu se adună banii necesari pentru a cumpăra o jucărie mai scumpă. Va fi determinat să nu cheltuiască bani pe lucruri mărunte pentru că se adună greu. 

Jucării diverse, mai ales din plastic, pentru joaca afară sau în casă, sunt extrem de utile și educative. Sunt acele jucării de care se bucură orice copil. Pot fi oferite cadou și sunt tare apreciate.

Jucăriile diverse regăsite la noi în magazin, sunt dintr-un plastic de calitate superioară, sunt rezistente și viu colorate pentru ca cei mici să fie tentați să se joace mai mult. Optează să oferi jucării diverse potrivite vârstei copilului tău și pe placul lui. Prin joacă, copilul descoperă lumea, se dezvoltă și crește armonios.

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Indisponibil

  Joc constructiv Andy 6

  Rating:
  0%
  65,00 lei
 2. în stoc

  Leagan copii plastic 220

  Rating:
  0%
  începând de la 89,00 lei

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv