Uscatoare rufe

Uscarea hainelor a fost întotdeauna o provocare pentru gospodine. Dacă vara, era mai simplu, pentru că se întindeau afară pe sfoară și se uscau rapid, iarna era o adevărată corvoadă. Băile mici dispuneau doar de cateva fire de sârmă, niciodată suficiente.

Uscătoarele rufe au fost adevărata salvare pentru toată lumea. Hainele pot fi întinse frumos, chair puse pe umerașe și atârnate așa. Ai și tu încă probleme cu uscarea hainelor? Îți recomandăm uscătoare rufe pe mai multe dimensiuni, și chiar retractabile sau pentru calorifer. Dacă ai puține haine de uscat sau spațiu mic disponibil, un uscător rufe pentru calorifer este soluția. Dar uită-te și la varianta de uscător retractabil.

Dacă spațiul îți permite, pe terasă, balcon sau în grădină, întinde o sfoară pentru a usca hainele mai voluminoase. De exemplu, așternuturile de pat miros minunat după ce au fost uscate în aer curat. Nu uita să achiziționezi și un set de cleme sau cârlige pentru haine.

Recomandarea noastră este uscătorul de rufe Fulya MM070 fabricat dintr-un material deosebit de rezistent, vopsit cu o tehnologie de ultimă oră. Extrem de stabil datorită sudurilor de cea mai bună calitate, întărite cu suporți din plastic. Datorită capacității mari de expunere (22 M), puteți usca cu ușurință un volum mare de rufe. Pe părțile exterioare laterale, prezintă porțiuni din plastic speciale pentru uscarea șosetelor, dar și pentru a usca rufe pe umeraș, fiind mai înalte lateralele. Acesta este uscătorul mult visat și dorit de orice gospodină!

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. Indisponibil

    Uscator rufe retractabil 081

    Rating:
    0%
    Preț special 85,00 lei Preț standard 90,00 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv