Perii de baie si wc

Pentru îngrijirea unghiilor, este extrem de necesar să avem în baie, la îndemână perii de baie pentru unghii. O astfel de perie de unghii este bine să fie prevăzută cu mâner pentru o manipulare mai ușoară. Cu ajutorul ei, ne putem curăța unghiile și palmele pentru activități în grădină. Dar sunt utile și în curățarea pantofilor sau a suprafețelor greu accesibile.

Igiena vasului de toaletă este un detaliu important. Iată de ce e bine să aveți lângă corpul wc o perie de baie. Fiind prevăzută cu fire dese și rezistente, poate curăța temeinic vasul de toaletă și poate fi folosit o perioadă mai lungă de timp. Vă recomandăm să igienizați periodic și peria, și ideal ar fi să o schimbați atunci când începe să se deteriozeze.

O bună opțiune pentru baia ta, ar fi setul de perie cu suport. În acel suport, poți adăuga câteva picături de dezinfectant. Peria va fi mult mai curată. Poți opta pentru suport tip vază, care e mai înalt sau suport clasic. Dar îți putem oferi și perie de wc cu un desing aparte pentru a se integra perfect în designul băii tale.

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. în stoc

    Set toaleta e-Konex

    Rating:
    0%
    8,00 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2023 Alvis Comserv