Ligheane si vanite

De ligheane și vănițe de diferite mărimi este mare nevoie într-o gospodărie adevărată. Sunt necesare pentru diverse activități casnice. Utile în bucătărie, dar și la baie. În ligheane de plastic rezistent, cu mânere, putem frământa diverse aluaturi sau preparate diferite compoziții. Sunt de neprețuit la tăiatul porcului și la transportarea cărnii. Dar pot fi folosite, ligheane și vănițe pentru a prepara legumele și zarzavaturile pentru pus pe iarnă.

Pentru curățenia casei, ai nevoie de ligheane și vănițe pentru spălatul geamurilor, ușilor. Este necesar să avem ligheane în baie pentru a spăla diverse haine sensibile care nu pot fi spălate în mașina de spălat haine. Fiecare gospodină știe ce fel de ligheane și vănițe îi sunt necesare. Prin urmare, voi vă oferim o gamă variată de astfel de produse, în culori și de dimensiuni variate. Comandă ce ți se potrivește și folosește-le la treburile casnice! Oferim doar produse de calitate, din material rezistent, deci te vor ține o lungă perioadă de timp.

Vine un nou membru în familia voastră? Felicitări! Cu siguranță, aveți nevoie de o cădiță plastic Baby, cu marginile rotunjite, cu interior fin, design modern. Este ideală pentru igienizarea zilnică a bebelușului. Disponibilă în mai multe culori, roșu, alb, bleu, galben, roz și mov.

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. în stoc

    Baita, Vanita mica copii ST MB2

    Rating:
    0%
    începând de la 25,00 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv