Covorase baie

Covorașul de baie este un element de decor, dar și unul funcțional. Ales cu grijă din marea varietate de stiluri, culori și materiale, poate schimba mult designul unei băi. Covorașele baie au rolul de absorbi apa după ce ieși la duș. E bine ca ele să fie amplasate în fața căzii de baie sau a cabinei de duș petntru a evita accidentele cauzate de alunecare. Rețin și excesul de apă de pe podea pentru a evita alunecarea pe plăcile alunecoase din baie.
Există covorașe baie groase și pufoase care ne țin picioarele calde, indiferent de sezon. Dar există și variantele anti-alunecare care au pe spate un cauciuc moale. Ideal ar fi ca aceste covorașe baie să fie absorbante, ușor de curățat și să se usuce rapid.

Un covor de baie îți permite să te joci cu culorile și formele. Poți adăuga o pată de culoare și de personalitate băii tale sau băilor în funcție de mobilier, design, culoarea perdelei de duș sau a prosoapelor. Optează pentru culori calde, bej, maro, verde pal. Alege albastru dacă dorești energia oceanului.

Pentru baia matrimonială, atașată dormitorului, poți asorta covorașul de baie cu culorile dormitorului. Selectează culoarea care se potrivește îndeaproape cu cele ale plapumei, perdelei sau covorului.

Tu decide ce culoare și ce model îți dorești pentru covorașe baie și noi ți le punem la dispoziție în cel mai scurt timp pentru ca baia ta să fie completă și confortabilă!

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Indisponibil

  Covoras mocheta exterior 30x40 cm

  Rating:
  0%
  9,00 lei
 2. în stoc

  Covor baie tip TALPA

  Rating:
  0%
  începând de la 9,00 lei

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv