Cosuri de rufe

Cu toții avem nevoie de coșuri de rufe. Ideal ar fi să dispunem de spațiu pentru coșuri de rufe murdare pentru haine albe și haine colorate. Însă avem nevoie și de coșuri pentru hainele curate și uscate pe care le scoate din uscător sau le adunăm de pe uscător.

Coșul de rufe are rolul și de a ascunde discret hainele murdare până se adună pentru a fi spălate. Este extrem de util în a transporta hainele din baie sau dressing la mașina de spălat haine și/sau uscător. E important să fie din plastic rezistent, robust pentru a ne folosi de el pentru o perioadă lungă de timp. Pot fi alese în funcție de culoarea preferată sau care se potrivește cu baia. Dacă aceste coșuri de rufe sunt la vedere, puteți opta pentru variantele simpatice de tip ratan.

Coșurile de rufe puse la dispoziție de noi sunt de dimensiuni variate în funcție de nevoile voastre. În plus, sunt din plastic de calitate rezistent. Puteți alege dintr-o varietate de culori! Sunt extrem de utile, ele pot fi folosite și pentru a depozita jucăriile copiilor! Alege coșuri de rufe cu capac pentru mai mult confort!

Trebuie să ascunzi niște lucruri de copii? Coșurile de rufe sunt o bună opțiune! Puteți aranja acele produse într-un coș și să le păstrați oriunde în casă, departe de ochii curioși ale celor mici. Aveți articole suplimentare, cum ar fi perne, pături? Un coș de rufe este soluția pentru a le păstra în siguranță.

Coșurile de rufe sunt piese indispensabile care se găsesc în orice casă și vă ajută să mențineți totul în ordine!

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
  1. în stoc

    Cos plastic Diamond 10 litri 08 1057

    Rating:
    0%
    Preț special 20,00 lei Preț standard 25,00 lei
  2. Indisponibil

    Cos rufe dantelat 40 litri Hobby 08 1072

    Rating:
    0%
    45,00 lei

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv