Bureti baie

Bureții de baie reprezintă articole de igienă, de bază, pe care oamenii le folosesc pentru igiena corpului, dar și pentru un răsfăț în timpul dușului. Fiecare dintre noi avem preferințe diferite, deci e bine să încercăm mai mulți bureți baie pentru a ne stabili, favoritul.

Oamenii sunt diferiți, au alt tip de piele și alte nevoie. E important să verificăm din ce componente este fabricat buretele de baie ales. Atenție la bureții prea colorați, iar dacă pielea este sensibilă, evită bureți baie prea abrazivi. Ține cont de durata de viață a buretelui. Dacă observi urme de deteriorare, sau se dezintegrează, e momentul să iei unul nou. În plus, din motive clare de igienă, e bine să-l înlocuiești, periodic.

Alege bureți baie și în funcție de forma lor. Unii pot fi mai ușor de ținut în mână și de manipulat. Alții, datorită dimensiunii, sunt mai greu de folosit, dar spuma este mai consistentă și poți să ajungi mai ușor cu buretele în diferite zone ale corpului. Indiferent ce fel de bureți baie cauți sau ai nevoie, găsești la noi forme, mărimi și culori variate! Pentru romantici, avem burete de baie inimioară, iar pentru copii, punem la dispoziție burete baie în diverse forme care imită animale. Pentru un răsfăț la duș pentru adulți, recomandăm, burete de baie pufos și, de ce nu, burete tip mănușă.

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. Indisponibil

    Burete baie inimioara Narcisa

    Rating:
    0%
    4,50 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv