Aparate de masaj si wellness

 

După muncă și ore multe petrecute la birou, meritați momente de relaxare. Și sunt extrem de necesare, iar corpul vă va fi recunoscător. Masajul ajută mult la relaxare, dar și la decontractarea mușchilor. Timpul nu ne permite să ajungem la ședințe de masaj pe cât de des ne-am dori sau am avea nevoie, iată de ce e bine să avem acasă, aparate de masaj și wellness.

În limita timpului disponibil, e bine să ne masăm acasă cu un aparat de masaj din lemn cu role special concepute pentru masarea spatelui, a tălpilor picioarelor. Îmbunătățește circulația sangvină periferică, stilumează diferite centre ale organelor interne. Priviți acest masaj ca pe o formă de răsfăț și îngrijire și alocați-vă zilnic timp. Aceste aparate de masaj din lemn sunt fabricate din lemn de calitate, rezistent la interacțiunea cu produsele cosmetice necesare în timpului masajul. Este un dispozitiv ușor de manevrat pe care îl va îndrăgă întreaga familie. Pentru mai mult confort, vă recomandăm și vă punem la dispoziție rolă cearceaf medicinal.

Aceste mici aparate de masaj din lemn cu role sunt o bună idee de cadou pentru cei dragi care au nevoie de masaj, dar prea puțin timp pentru a ajunge la un salon!

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. în stoc

  Aparat masaj de mana din lemn cu 4 role

  Rating:
  0%
  Preț special 12,00 lei Preț standard 15,00 lei
 2. Indisponibil

  Aparat masaj din lemn dublu cu 2 role

  Rating:
  0%
  Preț special 20,00 lei Preț standard 25,00 lei

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv