Se încarcă...

Odorizant camera Dr. Stephan One 750 ml

Rating:
%
49,00 lei
în stoc
SKU
90013324
  Livrare gratuită in Cluj Napoca
  Cadou la fiecare comanda
  Garanție de retur in 30 zile
  Banii inapoi dacă returnați produsele in maxim 14 zile

*Beneficiezi de 5% reducere la următoarea comandă dacă lași o recenzie (comentariu)
în cadrul acestei campanii!

↓ LASĂ O RECENZIE (COMENTARU) MAI JOS ȘI CÂȘTIGI!

Dr Stephan Odorizant One este un odorizant profesional ideal pentru a elimina mirosurile neplacute din orice incapere si pentru a conferi un parfum placut, de lunga durata.

Odorizantul One are un parfum intens, foarte placut, o combinatie de note florale si citrice, fiind, astfel, un odorizant ideal pentru a crea un mediu placut, relaxant sau pentru a dezodoriza incaperea.

Are in compozitie alcooli purificati si esente naturale, One fiind un odorizant foarte persistent in timp, chiar daca se utilizeaza in cantitate redusa.

 

Unde se foloseste Dr Stephan Odorizant One?

Odorizantul One are un parfum ideal pentru orice incapere, in orice moment. Poate fi folosit pentru a elimina mirosuri neplacute sau pentru a improspata aerul din casa, de la birou, din masina, din localuri etc..

 

Cum se foloseste Dr Stephan Odorizant One?

Recomandare utilizare: Pulverizati odorizantul One in aer, in centrul incaperii, pentru un impact imediat sau pulverizati odorizantul One in jos, intr-un colt al incaperii, pentru o explozie treptata de arome.

 

Variantele de odorizant One la 200ml si 750ml sunt prevazute cu pulverizator pentru a facilita utilizarea produsului in orice moment si pentru a folosi mereu cantitatea de odorizant dorita.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOdorizant camera Dr. Stephan One 750 ml
Rating-ul dumneavoastră
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv