Utilizăm cookies pentru ca dumneavostră să aveți o experiență cât mai plăcută. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie să primim acordul dumneavosatră pentru a seta cookie-urile. Află mai multe.

Grill de aragaz email cu capac
Grill-ul pentru aragaz este un produs special conceput pentru o gatire mai sanatoasa, economica, cu pastrarea aromei naturale. Acest produs este destinat strict doar pentru aragaz. Spre deosebire de gratarele clasice, la acesta exista un risc mai scazut de a arde semipreparatele deoarece nu intra in contact direct cu jarul sau flacara, aerul cald care patrunde prin deschiderea centala a acestuia confera o gatire optima, semipreparatele fiind bine patrunse. In platanul gratarului trebuie introdusa putina apa, care ajuta la prajirea mai sanatoasa a semipreparatelor si apa mai are rolul de a proteja platanul in momentul cand se scrug grasimi din carnea pe care o prajiti, sa nu se arda sau sa scoata fum. Semipreparatele gatite pe acest gratar nu trebuie intoarse pentru ca gratarul este conceput in asa fel incat temperatura calda este distribuita uniform si pe o parte si pe cealalta. Acest produs inovativ este o combinatie intre gratar si oala cu abur. Astfel tot ce gatiti pe aceasta tigaie grill, iese foarte suculent si crocant nu trebuie sa folositi ulei, cu consum redus de energie. TIMPII DE GATIRE La flacara potrivita si dupa o preincalzire a grill-ului de 3-5 minute. Mititei – 15 min. Carnat, antricot – 2 min. Cotlet de miel – 18 min. Cotlet de porc – 2 min. File de pulpa de miel – 15 miel. Fleica – 18 min. Frigarui – 16 min. Iftec – 19 min. Fudulii de berbec – 1min. Ficat de gasca – 12 min. Sardine – 1 min. Pastrav, Macrou – 12 min. Crap, Somn – 15 min. Morun, Nisetru – 1 min. Languste, Creveti – 9 min. Pui, Rata, Curcan – 28 min. Pulpe de pui – 2 min. Prepelita – 28 min. Muschi de caprioara – 32 min. Vinete – 2 min. Grill-ul este special conceput doar pentru gatirea pe aragaz. Partile componente ale acestuia sunt: Platan Gratar Disc gratar Capac Platanul este realizat din tabla emailata, cu o geometrie special conceputa astfel incat sa permita trecerea caldurii prin deschiderea centrala si innoirea aerului prin orificiile de aerisire laterale. Capacul, confectionat din tabla emailata, este cel care ajuta la prajirea preparatelor, prin faptul ca reflecta caldura direct pe semipreparate. Acesta este prevazut cu un maner detasabil, facilitand astfel depozitarea acestui ansamblu pentru gatit. Tototdata acesta este usor de curatat. Gratarul de prajire este realizat din sarma nichelata. Disc gratar, realizat din tabla emailata teflonata care asigura distribuirea uniforma a caldurii pe suprafata discului. Capacul este realizat din tabla emailata si are rolul de a reflecta caldura direct pe semipreparate. Este prevazut cu maner detasabil. Este usor de curatat, asigurativa ca este rece inainte sa-l curatati. Dimensiuni: inaltime - 122 mm latime - 332 mm lungimea - 465 mm diametrul gratarului de prajire - 310 mm diametrul discului de prajire - 310 mm greutate 1,7 kg