Se încarcă...

Forme pentru Cornulete 20 buc/set

Rating:
%
25,00 lei
în stoc
SKU
Cornulete-20
  Livrare gratuită in Cluj Napoca
  Cadou la fiecare comanda
  Garanție de retur in 30 zile
  Banii inapoi dacă returnați produsele in maxim 14 zile

*Beneficiezi de 5% reducere la următoarea comandă dacă lași o recenzie (comentariu)
în cadrul acestei campanii!

↓ LASĂ O RECENZIE (COMENTARU) MAI JOS ȘI CÂȘTIGI!

Set de 20 fome metalice pentru cele mai delicioase cornulete. Cu gem, ciocolata sau alte ingrediente apetisante aceste forme iti vor indeplini toate acest pofte.

 

Dimensiuni :

9 cm lungime

3,5 cm latime

1,3 cm adancime

Reteta cornulete cu chimen si branza:

Ingrediente:

270-300 gr. faina

-1 cutie crema de branza cu verdeata

-sare dupa gust

-lapte caldut (cca 100 ml)

-1/4 lingurita zahar

-1/2 cub drojdie

-seminte de in (3 linguri)

Umplutura:

-150 gr.branza telemea de vaca

-100 gr. branza de burduf

-1 albus

Pentru uns:

-1 ou batut + chimen

Mod de preparare :

 

forme cornuleteAmestecam mai intai branzeturile date pe razatoare cu albusul de ou,obtinem o pasta pe care o vom folosi drept umplutura.Drojdia se amesteca cu laptele caldut+ zaharul si sarea+ 1 lingura de faina. Lasam la dospit 10 min.Intr-un vas separat asezam faina ramasa, crema de branza, semintele de in, apoi turnam amestecul dospit, amestecam totul foarte bine si lasam aluatul acoperit sa fie ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.Infainam masa de lucru, impartim aluatul in 5 portii aproximativ egale.Intindem o bila de aluat, o impartim cu pintenul in 8, asezam la baza aluatului cate o lingurita din crema de branza pregatita intre timp. Rulam cornuletele si le asezm in tava, pe hartie de copt. Procedam asa si cu celelalte 4 bile de aluat ramase.Se ung cu ou batut, se presara chimen si se dau la cuptor la temperatura medie pana se rumenesc frumos.

 

Pofta buna!

 

sursa bucataras.ro

 

 



Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsForme pentru Cornulete 20 buc/set
Rating-ul dumneavoastră
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv