Despre Noi

Se încarcă...
Despre Noi De-a lungul timpului, principalul nostru scop, a fost de a furniza clienților produsele necesare de cea mai bună calitate și în cel mai scurt timp!
Societatea Alvis Comserv activează din anul 1997 și ne menținem pe piață datorită seriozității și consecvenței, respectului față de client și față de nevoile sale!
Activitatea noastră de bază este comercializarea produselor de uz casnic și produse de menaj din material plastic, lemn și metal. Ne bucurăm să putem oferi o gamă variată de jucării și produse necesare copiilor!
Din anul 2008, am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor clienților și am adus un plus pe piața de comerț electronic românesc, oferind produse și servicii de calitate și la standard internaționale.
Ne caracterizează seriozitatea, profesionalismul și devotamentul. Dăm dovadă de acestea prin încercările noastre de a satisfice fiecare client!
Vă mulțumim că sunteți clienții noștri!
Te scăpăm de o povară în plus.
Îți aducem acasă
produsele cumpărate de la noi.
Te ajutăm și cu livrarea produselor achiziționate!
Îți aducem la domiciliu tot ce ai comandat!
GRATUIT în Cluj-Napoca! vezi detalii
Oriunde în țară conform taxei percepute de firma de curierat.
Livrare si Plata
Echipa noastra va sta la dispozitie la orice ora pentru a va satisface curiozitatile, dorintele precum si necesitatile dumneavoastra, fiind formata din specialisti in vanzari, logistica, marketing online, cercetare si dezvoltare, resurse umane, it , reclamatii, relatii cu publicul. Suntem prezenți cu produse din portofoliul nostru pe site-ul achiziții publice www.e-licitatie.ro (S.I.C.A.P.)

Ne găsiți la secțiunea operatori economici cu următoarele date de identificare:

Denumire participant – ALVIS COMSERV SRL
Oraș / Județ – Cluj Napoca / Cluj
Cod Unic de Înregistrare – RO 9434259
Tip – Ofertant
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv