Scrumiere inox

Scrumiere inox regăsim în toate spațiile publice sau private unde există posibilitatea de a fi fumători. Pentru a evita ca fumătorii să împrăștie scrumul sau mucul de la țigară, li se pun la dispoziție variate scrumiere inox. În locurile publice, cum sunt spații Horeca sau clădiri de birouri, administratorii optează pentru coșuri de gunoi cu scrumieră inox de exterior. Sunt rezistente la condiții meteo variate, încăpătoare și împiedică împrăștierea scrumului, mucurilor de la țigări. Scrumiere inox încorporate în coșuri de gunoi sunt mult mai sigure și mai trainice. Disponibile în mai multe modele și forme, ele pot fi ușor amplasate și sunt extrem de stabile.

Fumător la tine acasă? Atunci ție nu trebuie să-ți lipsească cel puțin o scrumieră de masă inox. Îți punem la dispoziție varianta clasică de scrumieră de masă inox, dar îți oferim și variante de scrumiere inox cu capac sau cu buton. Varianta cu capac glisant previne mirosul după ce stingi țigara și riscul ca scrumul să se împrăștie e minim. Prin rotirea scrumierei inox, se închide capacul glisant. Este ușor de spălat în interior pentru o mai bună igienă. Varianta de scrumieră inox cu buton are rolul de a împiedica dispersarea mirosului neplăcut fiind închisă. Ea este prevăzută cu un sistem pratic de depozitare a scrumului și mucurilor până la golirea finală. Se apasă butonul superior care antrenează o tijă canelată în spirală. Ea învârte cu viteză medie farfurioara pe care este scrumul depozitat, iar acesta intră în compartimentul inferior pentru depozitare.

E bine să ai la îndemână scrumiere inox pentru tine sau pentru musafirii fumători. Ideal este să le oferim soluții pentru a depozita scrumul, mucul de la țigară și a evita împrăștierea lor.

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Indisponibil

  Cos gunoi cu roti inox capac batant exterior-interior 65 litri - XG-204B

  Rating:
  0%
  Preț special 460,00 lei Preț standard 490,00 lei
 2. Indisponibil

  Cos gunoi cu roti, inox, capac deschis, exterior-interior 65 litri - XG-204D

  Rating:
  0%
  Preț special 460,00 lei Preț standard 490,00 lei

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv