Se încarcă...

CONTAINER gunoi 1100 Litri cu capac plat - Negru

Rating:
%
1.400,00 lei
în stoc
SKU
CONTAINER gunoi 1100 Litri cu capac plat Negru
  Livrare gratuită in Cluj Napoca
  Cadou la fiecare comanda
  Garanție de retur in 30 zile
  Banii inapoi dacă returnați produsele in maxim 14 zile

*Beneficiezi de 5% reducere la următoarea comandă dacă lași o recenzie (comentariu)
în cadrul acestei campanii!

↓ LASĂ O RECENZIE (COMENTARU) MAI JOS ȘI CÂȘTIGI!

Container de 1100 litri cu capac plat din material plastic HDPE, foarte rezistent la conditiile atmosferice, protectie UV si socuri mecanice. Container perfect pentru colectarea deseurilor menajere sau industrial. Capacul plat este rabatabil, permitand depozitarea in conditii optime a deseurilor cu volum mare.
 
Este dotat cu 4 roti din cauciuc, cu diametrul de 200 mm, dintre care 2 sunt prevazute cu frana de picior pentru o manipulare mai usoara. Containerul este prevazut cu 4 manere laterale, cu diametrul 25 mm (acestea pot fi inlocuite).
 
Containerul respecta toate normele specifice EN 840 si RAL GZ 951/1. Golirea se face mecanizat in masinile specializate de colectare a gunoiului. Containerele sunt colorate astfel ca sunt alegerea potrivita pentru colectarea selectiva a deseurilor. Capacitatea de incarcare, recomandata, a containerului este de 510 kg.
 
Aceste containere! PENTRU EFICIENȚA TRANSPORTULUI, SE LIVREAZĂ CU ROȚILE DEMONTATE URMÂND CA BENEFICIARUL (CLIENTUL) SĂ LE MONTEZE. 
 
Operațiunea de montare a roților ESTE FOARTE SIMPLĂ, trebuie doar fixate la fiecare roată toate piesele care vin în pachetul de livrare.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCONTAINER gunoi 1100 Litri cu capac plat - Negru
Rating-ul dumneavoastră
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv