Presuri si covoare

Ești fericit să fii la casa ta și ești mândru de realizarea aceasta. Intrarea în casă e un detaliu de care trebuie să ții cont. Covoarele de intrare au dublu rol, de a aduna praful și mizeria de pe pantofi pentru a nu duce în casă și de a aduce o notă veselă intrării. Preșurile de intrare nu mai sunt clasice și plictisitoare, ci vesele, colorate, personalizate. Oamenii încep tot mai mult să caute variante deosebite, chiar haioase și aleg să le schimbe în funcție de sezon, sărbătoare. Cât de mult preț pui pe designul exterior al casei tale? Îți dorești ca musafirii care îți calcă pragul să fie întâmpinați de un desen sau text vesel? În acest caz, avem pentru tine și casa ta, cele mai simpatice preșuri de intrare și covoare pentru exterior.

Preșurile de la intrare e bine să fie din cauciuc natural, foarte rezistent, care să se poată curăța ușor. Optează pentru un preș de intrare semi-rotund din cauciuc, mai ales dacă locuiești la casă, și ideal în sezonul rece, ploios. Pentru o notă veselă intrării tale, îți sugerăm să alegi un preș de intrare confecționat din fibre naturale de cocos cu proprietăți abrazive, iar partea inferioară este din cauciuc pentru o aderență ridicată.

Covoarele de la intrarea din casă trebuie să aibă un design frumos, un model simpatic. Vă recomandăm minunatele noastre covorașe mochetă fabricate din polipropilenă. Sunt practice și extrem de utile la intrarea în casă. Disponibile în mai multe nuanțe de culori și dimensiuni, covoarele de intrare în casă sunt absolut necesare. Pentru a le prelungi durata de viață, recomandăm să fie curățate periodic cu apă caldă și detergent.

Se încarcă...

1 articol

pe pagină
Setați descendent
  1. Indisponibil

    Covor mocheta 30X40 cm

    Rating:
    0%
    9,00 lei

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2023 Alvis Comserv