Mese si scaune

Gama noastră largă și variată de mese și scaune colorate și practice vă stau la dispoziție. Indiferent de numărul necesar, de culoare, de mărime, vi le putem livra mai repede decât ați putea crede.

Pentru terasa ta, ai nevoie de o masă practică. Dispunem de mase rotunde, pătrate, dreptunghiulare, chiar și ovale. Aceste mese sunt realizate din material plastic de calitate și reprezintă un accesoriu util pentru terasa ta, curtea sau grădina ta, integrându-se ușor din punct de vedere estetic și funcțional. Mesele sunt ușoare, nu ocupă mult spațiu, la unele modele se poate monta și umbrelă de soare.

Dacă obișnuiești să organizezi des mese la tine pe terasă, ai nevoie de o masă spațioasă sau două mese mai mici care pot fi unite. Recomandăm scaune rezistente de grădină cu spătar, confecționate din plastic rezistent. Sunt ideale pentru terasa voastră, extrem de necesare, iar fiind colorate dau viață decorului din grădina voastră. Pentru un plus de confort, nu uita să comanzi și perne pentru scaune. Musafirii vor aprecia enorm acest detaliu.

Avem și scaune colorate, minunate și vesele pentru copii. Rezistente și de diferite modele și dimensiuni pentru a fi pe placul tuturor. Spațiul din locuință este redus? Avem soluția, scaune pliante din material plastic rezistent, stabil, ocupă puțin spațiu fiind ușor de depozitat, dar și de transportat. Aceste scaune pot fi folosite acasă, dar și în excursii. Poate fi un accesoriu util și ideal pentru baie, când copilul este prea mic și nu ajunge la chiuvetă.

Taburetul clasic și taburetul tip scară nu vă pot lipsi din casă. Sunt extrem de practice și necesare, mai ales dacă aveți depozitate lucruri în dulapuri înalte. Ele pot fi folosite la diverse activități în gospodărie, dar și pentru copii care folosesc chiuveta și toaleta. De real ajutor, sunt și pentru persoanele mai în vârstă pentru un acces mai ușor în vană, manipularea obiectelor în dulapuri înalte. Aceste scaune taburet sunt confecționate dintr-un plastic rezistent, deci sunt extrem de sigure.

Se încarcă...

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. în stoc

  Scaun Licurici pentru copii la gradinita

  Rating:
  0%
  începând de la 85,00 lei
 2. Indisponibil

  Scaun din plastic pentru copii CM 500

  Rating:
  0%

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv