Acest articol este scris în colaborare cu deweekend.ro

Scaune plastic copii de la Produse menaj

La început de grădiniță, toată lumea caută scaune plastic copii de la Produse menaj. Pregătirile pentru noul an școlar ar trebui să fie gata. Însă mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dacă și tu ești în căutare de scaune plastic copii ideale, atunci ai nimerit bine. Când vine vorba de copii, punem accentul pe calitate. Ne dorim pentru ei tot ce e mai bun. Fiind copii, într-o continuă dezvoltare, sunt plini de energie. Lucrurile din jurul lor trebuie să reziste.

Produse menaj pune la dispoziție, ca de fiecare dată, mic mobilier destinat copiilor. Ele sunt ideale pentru creșe și grădinițe, școli și spații pentru activități pentru copii. Stocul este mare și se poate livra în cel mai scurt timp posibil.

5 motive pentru a alege scaune plastic copii de la Produse menaj

Știți că recomand doar produse de calitate! Mai ales când e vorba de produse pentru copii. Așa că trebuie să aveți încredere în recomandările mele. Produsele de la Produse menaj nu m-au dezamăgit niciodată.

 scaun plastic copii rezistent eco

1.Foarte rezistente

Produsele pentru copii trebuie să fie rezistente. Atât pentru a fi sigure pentru copii, dar și pentru a rezista în timp. Indiferent dacă alegem acest scaune pentru acasă sau pentru grădinițe, ne dorim ca ele să fie durabile. E bine să investim în lucruri de calitate pentru copii. Unele obiecte pot fi folosite mulți ani la rând.

2. Modulare, se pot stivui lejer

Principalul avantaj al acestor scaune plastic copii este faptul că pot fi stivuite. Chiar dacă sunt dintr-un material rezistent, mai dur, ele pot fi stivuite lejer. Astfel nu ocupă mult spațiu în încăpere. Pot fi adunate cu ușurință și depozitate când nu sunt necesare. Stivuite, scăunelele arată chiar frumos putând fi ușor mascate.

3. Culori variate

Produsele colorate sunt mult mai atrăgătoare pentru copilași. Optând pentru ele la grădiniță, copiii se vor atașa rapid de ele și vor veni cu drag zi de zi. Obiectele colorate îi înveselesc pe copii. Îi ajută să învețe mai bine culorile și să le deosebească. Acasă, având un scaun în culoarea preferată va fi atras să desfășoare activități creative.

4. Material non toxic

Când vorbim de lucruri pentru copii, ne gândim în primul rând la siguranța lor. Consider că e important ca materialul să fie non toxic, culoarea să nu se ia pe haine, mâini. Așa că mare grijă când alegeți produse din plastic colorat pentru copii.

5. Sigure pentru copii – marginile sunt rotunjite

Obiectele de mobilier pentru copii trebuie să fie sigure.  Să nu existe nici cel mai mic risc de a se răni. Aceste scaune plastic copii au marginile rotunjite. Deci ele sunt potrivite chiar și pentru copilașii foarte mici. Copiii găsesc atractiv orice obiect este în preajma lor. Cei mici, care încă nu umblă, caută orice sprijin pentru a se ridica. Cei mai mari au obiceiul de a trage după ei obiectul preferat. Există mereu riscul de a se împiedica. Aceste scaune plastic copii cu marginile rotunjite nu reprezintă niciun pericol în joaca celor mici.

scaun copii plastic

Pentru bucuria, dar și siguranța copilului tău, alege scaune plastic copii!

Copilul trebuie să învețe de acasă să stea pe scăunel, să desfășoare anumite activități la măsuță. Având obiecte de mobilier atractive, dar și sigure, va fi atras de jocuri. Fiind din plastic, ele pot fi ușor igienizate dacă se pătează cu carioci, acuarele sau chiar mâncare. Aceste scaune reprezintă o investiție sigură pe termen lung pentru instituții pentru copii. Însă reprezintă și cea mai bună alegere pentru spațiul de joacă de acasă al copilului tău.

 

AI NEVOIE DE UNUL SAU MAI MULTE SCĂUNELE DE PLASTIC PENTRU COPII, ACUM POȚI ALEGE DINTR-UN STOC DE PESTE 1000 DE BUCĂȚI, DIVERSE CULORI, LA UN PREȚ CORECT. AICI POȚI COMANDA SCĂUNELELE >>