produse-menaj-alvis

 

ACEST ARTICOL ESTE SCRIS IN COLABORARE CU www.deweekend.ro

Produse menaj – magazinul tău online și offline cu produse pentru casă

Produse menaj este locul unde poți să găsești tot ce ai nevoie la o casă. De multe ori suntem în căutare de produse de menaj, însă nu știm unde le găsim. Da, putem găsi și în supermarket-uri, dar doar câteva variante. Magazinul Produse menaj oferă o gamă variantă de obiecte necesare la casă și curte. Un mare avantaj al magazinului ar fi faptul că există și online și fizic.

Uneori e comod să comandăm online tot ce avem nevoie. Alteori e plăcut să mergem prin magazin și să analizăm bine produsele. La fața locului putem găsi produse de care nu știam și ne-ar putea face viața mai ușoară. Tot aici putem găsi cadouri utile pentru cei mutați la casă nouă sau pentru vârstnici.

De ce recomand achiziția de produse menaj din acest magazin?

Există numeroase magazine pe piață și vă veți întreba de ce Produse menaj și nu altul? Ei bine, sunt aici pentru a vă povesti puțin despre acest magazin. Am apreciat mult întotdeauna magazinele mici. Adică cei care încearcă să aducă produse de calitate la preț bun, accesibile tuturor. Am prețuit oamenii care au luptat să reziste pe piață pentru ca oamenii modești să-și permită lucruri de calitate.

Da, îl cunosc personal pe managerul magazinului. Mi-a inspirat mereu încredere. Încredere că produsele din magazinele mici pot fi de calitate. Pasiune pentru comerț și devotament față de client. Este, probabil, unul dintre puținii manageri atenț la detalii și la nevoile clienților. Eu îl admir că luptă să rămână pe piață pentru binele clientului.

  • TRANSPORT GRATUIT ÎN CLUJ indiferent de valoarea comenzii

De câte ori ați cumpărat produse și la mașină v-ați dat seama că ele nu încap? De câte ori ați renunțat la o scară sau un uscător de rufe pentru că nu aveați mașină? Pentru că supermarket-ul dorește să vândă, nu să aibă clienți fericiți. De multe ori, văd la case pensionari care realizează că produsul de menaj achiziționat, e prea greu pentru a fi transportat. Șoferii de taxi nu sunt dispuși să ajute. Sau dacă o fac, sunt nervoși, se simt jigniți și așteaptă ceva în plus. Și uite cum produsul tău a devenit prea scump și nici nu te mai bucuri de el.

Discutând cu managerul în magazin, am surprins o astfel de scenă. Un cuplu de bunici, nu îmi place să le spun pensionari, ar fi avut nevoie de un uscător de rufe. Au venit hotărâți să cumpere. Apoi căutau motive să nu îl mai cumpere. Din discuția lor, am înțeles că era prea greu și prea voluminos pentru puterile lor. Managerul le-a explicat că prin achiziționarea produselor din magazin, pot beneficia de transport gratuit la domiciliu. Să vă mai spun câtă recunoștință se citea în ochii bunicilor?

Produse menaj

Magazinul Produse menaj îți aduce acasă produsele cumpărate atât din magazinul fizic, cât și produsele comandate online. Dacă ești din Cluj, transportul este GRATUIT. Mi se pare un mare atuu, dar și o formă de respect față de clienți. E foarte important să vii în întâmpinarea nevoilor clienților.

vezi aici - cosuri rufe si alte accesorii

vezi aici - masa calcat rufe

vezi aici - uscator rufe

  • Gamă variată de produse necesare la casă

Când m-am mutat cu soțul meu, îmi lipseam multe produse de menaj. Entuziasmată, am pornit la cumpărături. M-a enervat foarte tare când am constatat proasta calitate a produselor. Nu mai spun de prețurile nejustificat de mari. Ce m-a dezamăgit cel mai mult a fost varietatea redusă. A trebuit să colind mai multe magazine pentru a cumpăra aproape tot ce aveam pe listă. Timp pierdut.

Produse menaj este magazinul unde le găsești pe toate. Și poate ceva în plus, la care nici nu te aștepți. Îmi pare rău că nu am aflat mai repede de el. Aș fi plecat cu produsele dorite și cu zâmbetul pe buze.

Produse menaj

vezi aici - scara interior

vezi aici - dulap plastic sertare

 

 

  • Gamă variată de produse necesare la curte

Produse menaj este locul unde poți găsi ghivece nu doar în stare impecabilă, ci și în culori variate. Uneltele necesare la curte făcute să reziste câteva sezoane. De știut pe viitor!

Produse menaj

Produse menaj

vezi aici - ghiveci flori, diverse marimi si culori

vezi aici - jardiniere diverse marimi si culori

 

  • Sursă de cadouri de casă nouă

Cei care se mută la casă nouă, au nevoie de multe produse. Nu ezitați să le cumpărați cadouri de casă nouă, produse utile și  de calitate din magazinul acesta. În plus, îl puteți trimite direct la adresă, pentru a face surpriza și mai mare.

Cauți produse de sezon? Tot la Produse menaj găsești! Și da, le și primești acasă!

E momentul să pregătim proviziile pentru iarnă. Avem nevoie de borcane și bidoane. Magazinul, Produse menaj, vă pune la dispoziție:

  • borcane, butoaie și bidoane pentru murături, cu gură largă,

butoaie pentru muraturi

borcane muraturi

  • bidoane pentru vin și țuică/pălincă,
  • borcane cu diverse forme și mărimi pentru dulceață, miere și zacuscă.

 borcanase dulceata

borcanase miere

*Borcanele sunt doar pentru clienții din Cluj. Sunt livrate direct de magazin, nu prin curier.

Orice produs cumpărat pentru casă sau pentru cei dragi, trebuie să fie de calitate. Cu cât produsul va rezista în timp, cu atât persoana își va aminti de ocazia primirii.

vezi aici - butoaie si bidoane plastic cu gura larga

vezi aici - borcane muraturi cu gura larga

vezi aici - borcane miere

vezi aici - borcane dulceata si zacusca

 

Produse menaj

Vouă vă place să cumpărați diverse produse din magazine mai mici? Nu vă încearcă un altfel de sentiment decât atunci când căutați produsul dorit în aglomerație? Ce produse menaj vă lipsesc din casă? Ce ați avea nevoie cel mai mult?