Scaune de plastic pentru copii, ideale pentru grădiniţe

Se încarcă...
Scaune de plastic pentru copii, ideale pentru grădiniţe

Alegerea diverselor obiecte pentru copii nu este niciodată uşoară. Pe piaţă există numeroase produse destinate copiilor, multe dintre ele fiind complicate sau inutile, la preţuri exagerate şi nerezistente. Şi, totuşi, firmele se întrec în ofertarea părinţilor, profitând de faptul că aceştia ar face orice pentru copilul lor, astfel ajungând să plătească foarte mult pentru produse nefolositoare sau de care copilul nu este interesat. Noi vă oferim produse la un preţ corect, rezistente, simple, utile şi atractive, astfel că atât dumneavoastră, cât şi copiii, veţi fi mulţumiţi.

Scaunele pentru copiii de 2-6 ani sunt dintre acele produse dificil de ales chiar şi pentru un părinte, dar, cu atât mai mult pentru reprezentantul unei grădiniţe, care trebuie să ţină cont de mai multe lucruri, precum: rezistenţa scaunelor în timp la un număr mare de copii; securitatea pe care o oferă copiilor şi liniştea părinţilor; atractivitatea pentru copii; cât îşi permite să investească grădiniţa în scaunele pentru copii. Răspunsul pentru toate aceste dileme vine din partea noastră, pentru că, atunci când comandaţi scaune pentru copii comercializate de noi, aveţi siguranţa rezistenţei lor, un preţ accesibil, culori atractive pentru copii şi forme care ajută la evitarea accidentelor.

Scaunele de copii CM 505 şi scaunele de copii CM 500 sunt construite din material plastic foarte rezistent, de calitate superioară, având un design robust. Scaunele au 33 cm sau 25 cm la înălţimea şezutului şi sunt disponibil în dimensiunile: 42x33x58 cm sau 33x25x48 cm. Ca înălţime, acestea sunt ideale pentru copiii de la grădiniţă, oferindu-le confort şi siguranţă. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt viu colorate, acestea îi atrag pe copiii mai mici, aceştia alegând să se aşeze pe scaunul în culoarea preferată. Mai mult, culorile vii stimulează imaginaţia şi gândirea, dar şi înveselesc, iar acestea sunt exact lucrurile de care au nevoie copiii, pentru o dezvoltare psihică armonioasă. 

De asemenea, aceste scaune din plastic dur nu se răstoarnă uşor, astfel încât copiii vor fi mai uşor de supravegheat şi vor fi în siguranţă. În plus, rănirile sunt evitate, fiindcă scaunele comercializate de firma noastră nu au muchii ascuţite sau alte zone contondente, deci nu pot provoca tăieturi şi zgârieturi. Încă un motiv pentru care ar fi bine să alegeţi scaune de plastic pentru copii ar fi faptul că acestea sunt mai uşoare decât scaunele din lemn sau metal şi nu pot provoca lovituri grave, dacă se întâmplă accidente în timpul joacăi.

Părinţi, copii, supraveghetori şi educatoare, toţi clienţii care au comandat scaunele din plastic pentru copii au fost încântaţi de rezistenţa, siguranţa şi aspectul lor. Grădiniţa ta poate contribui la fericirea copiilor şi la liniştea părinţilor, prin achiziţionarea scaunelor de copii, direct din magazinul nostru online. Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv