Optimizarea terasei cu ghivece și jardiniere

Se încarcă...
Optimizarea terasei cu ghivece și jardiniere

Primăvara, terasele și balcoanele înfloresc

Și anul acesta, primăvara s-a lăsat așteptată. După zile de frig, la primele raze de soare, ne dorim să ne înfrumusețăm terasele și balcoanele. Îmi place să văd balcoane colorate și vesele. Mă ajută să zâmbesc și admir oamenii care își înfrumusețează locuințele. Multitudinea de ghivece și jardiniere de la Produse menaj sunt de real ajutor.

Florile și plantele verzi ne dau energie. Prin plantarea și îngrijirea lor, ne determină să facem mișcare, dar și să ne deconectăm de la rutina zilnică. În scurt timp, vom fi răsplătiți cu flori multe, colorate, plante sănătoase.

Amenajarea unei terase cu plante și flori

E bine să ne gândim ce fel de plante și flori ne plac. Putem opta pentru flori colorate de sezon sau de lungă durată. Arbuști mici sau mai mari, chiar și plante aromatice și răsaduri. Ce poate fi mai frumos decât să iei menta din ghiveci pentru a o adăuga la limonadă sau deserturi. Gătitul e o plăcere când folosești plante aromatice proaspete.

Pentru toate acestea, ai nevoie de o bună organizare a spațiului disponibil, dar și ghivece și jardiniere potrivite.

  • ghivece din plastic

În funcție de spațiu și florile pe care le vom planta, putem alege ghivece rotunde sau pătrate, de diferite dimensiuni. Sunt potrivite pentru flori, dar și pentru plante aromatice. Avem și variante multe de culori pentru un efect mai interesant. Iar dacă preferi stilul rustic, Produse menaj are exact ghivecele pe care le cauți.

Alege și variante de ghivece suspendate. Vei obține mai multă intimitate în spațiul tău de relaxare. Iar plantele vor decora frumos, terasa!

  • jardiniere pentru flori

Jardinierele au rolul de a înfrumuseța balustrăzile. În plus, ele sunt mai practice și mai ușor de manevrat. Poți obține un efect aparte, combinând într-o jardinieră mai multe plante și flori. Indiferent ce jardiniere îți dorești, le găsești pe toate aici.

 

  • ghivece pentru perete

Ai un perete inestetic sau vrei să maschezi un defect? Împarți un balcon cu vecinul tău și îți dorești mai multă intimitate? Ei bine, ai la dispoziție ghivece pentru perete. Poți opta pentru plante curgătoare, cum este iedera sau mușcare curgătoare colorate.

Dintr-un perete trist și gol, poți obține un perete vesel, un loc ideal pentru fotografii frumoase. Adaugă și câteva lămpi solare și ai un colț minunat pentru relaxare.

Plante îngrijite - plante recunoscătoare

E important când transplantăm plantele, să folosim pământ special pentru flori. Aerisiți cât puteți rădăcinile plantelor înainte de plantare. Ajută la o mai bună stabilizare și dezvoltare. Pentru a avea plante și flori frumoase tot timpul anului, nu uitați de udarea lor constantă, dar nici de îngrășământ. Fertilizatorii ajută la înflorirea constantă, dar le și ajută să rămână sănătoase până la final de sezon.

Frunzele și florile uscate se îndepărtează constant. Face bine plantelor, le ajută să fie aerisite. În serile calde, după zile fierbinți de vară, răcoriți-le cu un jet de apă. Vă vor mulțumi oferind flori frumoase!

Grădina din terasă - inspirație pentru toți

Terasele noastre pline cu flori, plante, arbuși, chiar și răsaduri, pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru toată lumea. Mie îmi place să am terasele și balcoanele pline cu flori. Mă bucur când oamenii se opresc și le admiră. La fel fac și eu când văd o terasă plină cu flori frumoase. Îmi dau o stare de bine, mă încarcă pozitiv de fiecare dată.

Pe lângă îngrijire, plantele au nevoie și de afecțiune. Pare ciudat, însă puteți vorbi cu ele. Le puteți mulțumi pentru că vă oferă flori frumoase, arome minunate și că vă aduc zâmbetul pe buze!

Avantajul de a avea o grădină pe terasă este că te poți bucura tot timpul anului de legume proaspete. Poți cultiva tot ce consumi tu, roșii, ardei grași și iuți, ceapă și usturoi, pătrunjel, salată. Acestea necesită un minim de spațiu și îngrijire. Satifacția este enormă când consumi produsele crescute de tine. 

Ce fel de flori și plante se regăsesc pe terasele voastre? Optați pentru ghivece și jardiniere clasice sau le preferați pe cele colorate? Produse menaj au avantajul că oferă o mare varietate de modele și culori, dar vi le și livrează la domiciliu gratuit în Cluj-Napoca, prin curier în toată țara. 

 

Articol ca este in colaborare cu https://deweekend.ro/optimizarea-terasei-cu-ghivece-si-jardiniere-produse-menaj/



Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv