De ce scrumiere din inox?

Se încarcă...
De ce scrumiere din inox?

  Creați un spațiu pentru fumat, cu scrumiere elegante pentru clienții dvs! 
Fiecare dintre noi avem vicii, unii mai puțină sănătoase, alții mai costisitoare, depinde de fiecare persoană. Nu trebuie să-i judecăm pe cei care au ca și viciu fumatul, mai degrabă ei trebuie înțeleși și într-o oarecare măsură, sprijiniți. De când cu noua lege care va interzice fumatul în spațiile publice închise, fumătorii și-au pus problema unde vor mai ieși, iar proprietarii de localuri au început să se gândească cum să amenajeze în exterior un loc special pentru fumat, pentru clienții localului. 
Proprietarii de restaurante, pensiuni, localuri, hoteluri, au toată înțelegerea și bunăvoința față de clienți, așă că până la implementarea legii, în martie, s-au gândit ce anume au de făcut și cum să abordeze problema. 
Noi vă sfătuim să vă achiziționați din timp scrumiere de inox de exterior pentru a determina clienții să mențină curățenia în fața localului, clientul să simtă că i se înțelege nevoia de a fuma.
De ce scrumiere din inox? Pentru că e nevoie ca ele să fie rezistente pentru că vor fi amplasate în exterior, trebuie să reziste la diferențe de temperatură, ploaia, zăpada, soarele și frigul să nu le deterioreze. În plus, inoxul dă o notă de eleganță locului unde vor fi amplasate. 
Aceste scrumiere exterioare din oțel inoxidabil se potrivesc perfect pentru instituțiile publice, la intrarea în cinematografe, sunt cochete și dau bine la hoteluri, și sunt atât de necesare la intrarea în restaurante, mall-uri.  Ele sunt prevăzute cu o găleată cu mâner pentru a transporta mai ușor gunoiul menajer.
Timpul trece așa că vă recomandăm să vă dotați din timp instituția, localul, hotelul cu aceste scrumiere și să vă amenajați un spațiu drăguț și organizat pentru fumători. Clienții fumători vor aprecia interesul arătat față de ei și cu siguranță nu vor ezita să vă calce pragul știind că este creat un spațiu special pentru ei!Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2020 Alvis Comserv