Cum alegem cel mai bun raft pentru depozitare?

Se încarcă...
Cum alegem cel mai bun raft pentru depozitare?

Cum alegem cel mai bun raft pentru depozitare?

Rafturi de depozitare sunt piese de mobilier utile care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. De multe ori, avem nevoie de o piesa de mobilier pe care sa asezam diferite obiecte, cum ar fi fructe, legume, piese mecanice, carti sau altele.

Cu ajutorul unui raft modular vei reusi să fii organizat și să ai parte de ordinea pe care ți-o dorești, acasă, la locul de muncă, sau oriunde îți desfășori activitatea.

Utilitatea rafturilor modulare

Rafturile modulare sunt alegerea perfectă pentru a „mobila” balconul, cămara, sau chiar bucătăria. Poți combina câte module vrei, astfel că poți face un raft modular înalt cât camera, rezultând o economie a spațiului și folosirea lui într-un mod cât mai eficient!

Fie că ai nevoie de raft modular să depozitezi borcane cu murături sau gem, fie că ai nevoie de rafturi modulare pentru a depozita sculele și piesele mecanice în garaj, rafturile modulare sunt o alegere perfectă, care îți va face viața mai simplă.

Rezistență și dimensiuni

Rafturile modulare de pe produsemenaj.ro, sunt realizate din plastic rezistent și pot susține greutăți foarte mari. Sunt ușor de asamblat, foarte rezistente, practice și fiabile, în special atunci când vrei ca fiecare centrimetru pătrat din cameră să fie folosit la potențialul său maxim!

Un modul (un raft) are o lungime de 41 cm, lățime 29 cm și înălțime 19 cm. Dar dacă ai suprapune 10 rafturi modulare de pe produsemenaj.ro, ai avea un raft cu înălțimea de 1,9 metri. Foarte tare, nu?

 

Profită acum! Comandă raft modular de pe produsemenaj.ro la cel mai bun preț și optimizează spațiul de acasă așa cum îți dorești!Toate Drepturile Rezervate © 1997 - 2024 Alvis Comserv