Spaţiile pentru depozitare sunt extrem de importante în orice locuinţă, fiindcă, fără ele, aceasta nu poate fi practică. Însă depozitarea lucrurilor nu se poate face oricum şi oriunde, fiindcă partea functională a casei trebuie să fie, totodată, în acord cu estetica.

Dacă familia s-a mărit sau dacă nu vă permiteţi o locuinţă mai mare, nu-i nimic! Există soluţii de depozitare pentru orice locuinţă. Chiar dacă nu v-aţi gândit de la început să amenajaţi locuri speciale pentru diverse obiecte, nu e nevoie să reconstruiţi casă sau să reamenajaţi apartamentul din temelii. Nici măcar nu trebuie să vă schimbaţi mobilierul, pentru a dispune de mai mult spaţiu de depozitare estetic. Într-adevăr, este bine ca zonele unde vă puneţi lucrurile să fie mascate sau ascunse, pentru a evita aspectul de depozit al locuinţei. Cu puţină creativitate şi cu ajutorul soluţiilor noastre în ceea ce priveşte depozitarea, puteţi dispune de locuri nebănuite de musafiri, unde să vă aşezaţi toate lucrurile din locuinţă.

Intrarea face prima impresie. Aşa că, dacă nu doriţi ca invitaţii dumneavoastră să vă considere dezordonaţi, acordaţi atenţie aranjării încălţămintei. Pentru aceasta, vă oferim rafturi pentru încălţăminte (http://www.produsemenaj.ro/catalogsearch/result/?q=raft+pantofi), care pot fi aşezate pe hol, pe balcon, în baie sau chiar în dulap. Acestea sunt rezistente, stabile şi se potrivesc oricărui tip de mobilier. Pe rafturile de pantofi încap numeroase perechi de încălţăminte, aranjate în înălţime, astfel că spaţiul pentru pantofi nu va mai fi o problemă. Toate rafturie de pantofi comercializate de noi sunt uşor de montat, unele dintre ele fiind modulare, astfel că aveţi posibilitatea de a nu folosi toate modulele, dacă nu aveţi nevoie de acestea, pe moment. Fiind din plastic, acestea sunt uşor de curăţat şi neperisabile, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji pentru murdăria lăsată de încălţăminte.

În baie, bucătărie, cămară sau hol, dar şi în interiorul unul dressing, în camera copilului sau în curte, puteţi aşeza dulăpioare cu sertare (http://www.produsemenaj.ro/dulap-plastic-cu-sertare.html). Acestea ajuta la organizarea diferitelor obiecte alimentare: legume, fructe, făină, zahăr, orez, borcane cu gem sau murături, sticle de bulion, condimente, precum şi ustensile de bucătărie. Dacă staţi bine cu spaţiul din zona bucătăriei, dar vă deranjează jucăriile împrăştiate ale copilului, îl puteţi învăţa să le organizeze în rafturi. Dulăpioarele colorate vor fi pe placul copiilor, iar aceştia vor deveni mai responsabili dacă îşi vor strânge şi aşeză singuri lucrurile. Dacă balconul sau garajul sunt zonele înghesuite din gospodăria dumneavoastră, atunci nu ezitaţi să folosiţi dulăpioarele cu rafturi pentru diverse scule, mici aparate, becuri, şuruburi şi orice alte obiecte pe care doriţi să le păstraţi şi care vă pot fi utile cândva. Baia este şi ea, pentru mulţi dintre noi, un spaţiu de depozitare a diverselor obiecte cosmetice sau igienice. Dacă nu mai doriţi să le vedeţi împrăştiate peste tot, atunci puteţi folosi un dulap de plastic cu sertare pentru obiecte precum: cosmetice, oje, accesorii pentru păr, role de hârtie igienică, tuburi de pastă de dinţi, săpunuri şi chiar medicamente.

În orice gospodărie, oricât de mare ar fi, spaţiul de depozitare poate deveni o problemă. Nimeni nu îşi doreşte să locuiască în dezordine, să nu îşi găsească lucrurile sau să le înghesuie, făcându-le greu accesibile. Pentru a evita această situaţie, oricine se poate folosi de soluţiile pentru depozitare oferite de Produse Menaj.