Articol scris in colaborare cu www.deweekend.ro

Alege olița muzicală tip mașinuță pentru copilul tău

Olița muzicală de la Produse menaj este ideală pentru copilul tău. Știm cât de grea poate fi trecerea de la scutec la oliță. Tocmai de aceea ne gândim că trecerea trebuie să se facă încet. Ca să convingem copilul, trebuie să-i oferim o variantă atractivă. Astfel el va fi dornic să descopere noua ”jucărie”. Efortul mamei va fi mai mic.

Există copii care acceptă schimbările mai ușor. Însă alții au nevoie de timp pentru a accepta și a înțelege. E important să ne înarmăm cu răbdare. Sau cu produsul potrivit pentru a-i capta atenția.

Cum convingem copilul să accepte olița muzicală tip mașinuță?

Fiecare părinte își cunoaște copilul. Știe de ce este atras. Știe cum îl poate convinge să facă un lucru. Scutecul este comod pentru copil. Așa că va fi greu să renunțe la el. Mai devreme sau mai târziu, copilul va trebui să accepte olița.

Pentru ca trecerea să fie mai ușoară, părinții aleg variante cât mai potrivite. Copiii sunt atrași de lucruri colorate și care scot sunete. Exact așa este și olița muzicală tip mașinuță.

Olița muzicală oferită de Produse menaj este din material plastic rezistent, de calitate superioara. Ea este prevăzută cu capac, foarte haioasă și veselă. Fiind comodă și practică este ideală pentru copii începând cu vârsta de 1 an. Partea cea mai bună este că se poate igieniza foarte ușor având o parte detașabilă. Ea funcționează pe bază de baterii AG 3.

olița muzicală

Prezentăm olița muzicală pe post de jucărie

Orice copil adoră să primească jucării. E colorată! Scoate sunete! Jucăria ideală! Privind-o ca pe o jucărie câteva zile, va ajunge să o îndrăgească. La momentul potrivit, mama îi va explica rolul acestei jucării. Însă fără a-l forța să o încerce. Copilul va simți când e pregătit să încerce noua jucărie.

olița muzicală

Oferă jucăria potrivită pentru vârsta și nevoile copilului tău

De multe ori, părinții grăbesc creșterea copilului. Însă fiecare copil e diferit și are ritmul lui. Unii reușesc să facă la oliță după un an, după 2-3 încercări. Alții trec și de doi și au nevoie de mai multă muncă de convingere. Nu îl grăbi. Va face el pasul când e pregătit și tu te aștepți mai puțin.

Există multe jucării potrivite copiilor care îi pot ajuta să facă mișcare. Trebuie doar să le alegem pe cele potrivite lui. Așa sunt aceste jucării gonflabile. Colorate, vesele, sub formă de minge, cățel sau măgăruș, cum să nu le iubească cei mici? Trebuie să le oferim jucării potrivite vârstei lor. Cu cât mai multe jucării interactive, cu atât va fi mai puțin atras de telefon.

olița muzicală

Ți-ai dori ca și copilul tău să facă mai multe activități potrivite vârstei? Atrage-l cu un colțișor doar al lui. Alege o măsuță colorată și un scaun vesel din gama de mese și scaune pentru copii de la Produse menaj.

olița muzicală

Un astfel de colțișor va deveni rapid locul preferat al copilului. Stând la masă va putea picta, desena, face puzzle-uri. În plus, îi va fi ușor la grădiniță și la școală să se acomedeze cu statul în bancă.

Tu cum ți-ai convins copilul să renunțe la scutec? Ai optat pentru o oliță muzicală tip mașinuță? Crezi că ar fi atras de ea?