Multi dintre noi cunoastem situatia haosului din camerele copiilor, sau chiar dezordinea din spatiul unde ne desfasuram activitatea zi de zi. Daca esti student nici nu mai vorbim, aceleasi probleme cu spatiile de depozitare.
Iar cand ai nevoie de ceva, e greu de gasit. Asadar indiferent de problemele cu care te confrunti cand vine vorba de depozitare si organizarea spatiului, o prima solutie care iti vine in minte ar fi sa achizitionezi un dulap, nu? Logic!
Dar ce dulap alegi? De multe ori te trezesti ca acesta ocupa mai mult spatiu decat te asteptai, e greu de transportat, montat, sau chiar sa-l muti dintr-un colt in altul.
Daca ti-ai dat seama ca ai nevoie de un nou dulap, alege unul compartimentat inteligent, sau modular pe care sa-l poti customiza si monta in functie de nevoile tale, sa fie usor de transportat si de montat, fara prea multe batai de cap.

O solutie utila in cazul in care te confrunti cu probleme de gestionare si eficientizare a spatiului, fie ca e vorba de camera copiilor fie ca e vorba de spatiul de lucru: bucatarie birou, atelier, etc. intotdeauna un dulap de plastic rezistent modular poate fi de mare ajutor si raspunsul la problemele de acest gen. Aceste tipuri de dulapuri pot fi utile in cazul in care vrei sa depozitezi: haine, pantofi, jucarii, vesela, scule, papetarie si alte accesorii.
Dulapurile modulare din plastic s-au dovedit a fi utile si in cazul depozitarii fructelor sau legumelor. Datorita faptului ca sunt confectionate dintr-un material plastic rezistent, acestea tolereaza bine umiditatea protejand continutul acestora, se pot plasa chiar si pe balcon sau in pivnite, permitand fructelor sau legumelor depozitate in acesta sa se pastreze mai bine, asta si datorita faptului ca aerul circula prin compartimentele modulare a acestui dulap.

 

Aceste dulapuri de regula ocupa putin spatiu, amprenta la sol a acestora este de 40 x 40 cm, sunt usor de depozitat si curatat fiind confectionate dintr-un material plastic. Acestea au un design minimalist neutru care se preteaza oricarui tip de amenajare interioara. Dulapurile se gasesc pe diverse combinatii cromatice precum: maro-bej, alb-albastru, alb-verde, gri, negru, maro.

Adevarata valoare a acestor dulapuri o aduce insa faptul ca sunt modulare. Compartimentele modulare a acestor dulapuri se suprapun si se imbina perfect. Astfel pe o suprafata de 40 x 40 cm poti suprapune mai multe compartimente modulare formand un ansamblu complex (ocupand spatriu doar pe inaltime). Dulapurile se pot achizitiona cu 3 sau patru compartimente modulare, insa daca achizitionezi mai multe dulapuri, aceste compartimente se pot suprapune in mod creativ, la fel ca piesele Lego, formand ansambluri complexe mai inalte sau de diverse forme.

AICI GASITI DETALII SI PRETURI PENTRU CATEVA DIN ACESTE DULAPURI MINUNATE ::: >>>

 Desi, indiferent cum e compartimentat dulapul tau, daca constati la un moment dat ca acesta nu se pliaza perfect pe nevoile tale, poti folosi accesorii de depozitare precum cutii si caserole din plastic care sunt foarte eficiente in depozitare si te vor ajuta sa gasesti intodeauna ceea ce cauti.

AICI GASITI DETALII SI PRETURI PENTRU CUTI SI CASEROLE ::: >>>

ALTE CUTII SI CASEROLE :: >>>

CITESTE SI ARTICOLUL DESPRE CASEROLE SI CUTII DE PLASTIC ::: >>>

 

cutii si caserole din plastic