ustensile pentru curatat vase dishmatic

Acest articol este scris în colaborare cu deweekend.ro

Spălatul vaselor este o corvoadă?

Descoperă noile ustensile pentru curățat vase Dishmatic!

Noile ustensile pentru curățat vase Dishmatic au fost create pentru a ne ajuta la spălatul vaselor. Știm că această îndeletnicire casnică poate fi o problemă. De multe ori iscă discuții în familie. Spălatul vaselor este treabă de femeie ar spune bărbații. Iar femeile ar putea da replica, da, dar și voi mâncați din farfurii. Ne place sau nu, vasele trebuie spălate. Și oricine este responsabil cu această activitate caută soluții.

Unii preferă să lase vasele să se adune și spală la final mai multe. Alții spală fiecare vas murdar. Eu așa sunt, de exemplu. Nu îmi place să se adune vasele murdare în chiuvetă. Nu pot să dorm noaptea dacă am vase murdare. Da, știu, poate par exagerată, dar îmi place să fie totul curat. Și pe cât de mult îmi place să spăl vasele, pe atât de mult caut soluții pentru a nu îmi distruge manichiura.

Ustensile pentru curățat vase Dishmatic – o inovație

Pentru activitățile mai puțin plăcute, căutăm mereu soluții. Mie îmi place să spăl vase. Dar îmi place și să-mi rămână impecabilă manichiura. Așa că m-am bucurat nespus când am văzut aceste ustensile inovative pe site-ul Produse menaj. M-am informat despre fiecare în parte și apoi am decis că ele vor fi ajutoarele mele de nădejde!

 

Dar să vi le prezint pe rând:

  • Burete cu mâner pentru spălat vase și rezervor detergent

Eu m-am bucurat că cineva a inventat buretele de vase. Acum mă bucur că cineva i-a pus mâner. Și mă bucur că mânerul este prevăzut cu rezervor pentru detergent. Tind, ca mulți alții cred, să fac risipă de detergent. La fiecare 2 vase, pac, încă un strop de detergent. Cu ajutorul rezervorului putem face economie de detergent. Buretele fiind prevăzut cu mâner, ne vom proteja mâinile și unghiile. Însă vasele vor fi impecabil spălate.

ustensile pentru curățat vase Dishmatic

  • Perie cu mâner pentru spălat vase și rezervor detergent

O perie de vase nu trebuie să ne lipsească din casă. Da, o folosim mai rar, dar e necesară. Cu ajutorul ei, îndepărtăm ușor și integral mizeria de pe vase. Putem igieniza mai ușor oalele mari, borcanele.

ustensile pentru curățat vase Dishmatic

  • Burete din oțel inoxidabil pentru spălat vase cu mâner și rezervor detergent

Buretele din oțel ne ajută să îndepărtăm mizeria arsă sau mai veche. Dar cu prețul unghiilor noastre. De acum, cu ajutorul mânerului atașat, vom îndepărta doar mizeria, nu și oja noastră.

ustensile pentru curățat vase Dishmatic

De ce să optați pentru ustentile pentru curățat vase Dishmatic?

Avantajul major al acestor produse este faptul că se pot cumpăra rezerve! Iar prețul ustensilelor și al rezervelor este chiar bun.

Ne protejăm mâinile și unghiile. Multe soluții conțin ingrediente care atacă pielea sensibilă sau o sensibilizează. Cu mai mare drag spălăm vasele dacă avem ajutor!

Putem spăla vase lejer și dacă avem răni pansate la degete/mâini. Pentru mine este o problemă. Uneori mă mai tai când gătesc. Îmi pun pansament și apoi trebuie să spăl vase. Pansamentul se udă, ajunge detergent la rană și nu e confortabil. Mânerul te ajută să speli vasele și fiind pansat.

Vă las mai jos un filmuleț care vă va convinge să cumpărăți aceste ustensile pentru curățat vase Dishmatic!

Ai nevoie de ajutor la spălatul vaselor? Încearcă acum noile ustensile pentru curățat vase Dishmatic! AICI GĂSEȘTI PRODUSELE DIN GAMA DISHMATIC