cutii-caserole-plastic

Cand vine vorba de organizarea eficienta a spatiului din locuinta sau unde-ti desfasori activitatea cutiile modulare din plastic transparente sau semi-transparente pot fi o buna alternativa.

In diverse marimi si forme aceste cutii incapatoare vin in sprijinul oricui ajutandu-te sa-ti organizezi rapid si eficient spatiile din casa sau zonele unde-ti desfasori activitatea, fie ca e vorba de bucatarie, birou, atelier, laboratoare medicale, scoala/gradinita, garaj, practic orice spatiu sau zona unde ai nevoie de spatiu in plus, aceste cutii modulare te ajuta sa compartimentezi si sa organizezi spatiul astfel incat sa poti pastra tot timpul ordine in locul unte-ti desfasori activitatea.

 dulapuri sicutii caserole de plastic

 Fie ca esti student, bucatar, gospodina, gradinar, mecanic, medic, sau orice alta ocupatie ai aceste cutii te ajuta sa economisesti spatiu si timp, pe termen lung, pastrandu-ti locul de munca organizat. Cutiile au avantajul de a fi semi-transparente sau transparente, astfel poti gasi cu usurinta obiectele de care ai nevoie, nu trebuie sa rascolesti peste tot sa-ti cauti ceea ce ai nevoie. Sunt confectionate dintr-un material plastic rezistent si durabil, au un sistem de inchidere inovativ si se pot transporta foarte usor, cutiile fiind prevazute si cu manere facilitand transportul acestora, eficienta fiindu-le dovedita mai ales cand trebuie sa te muti si ai multe obiecte de carat/transportat.

cutie-plastic-rotile

Unele din aceste cutii, care sunt mai voluminoase sunt prevazute si cu rotile, nefiind nevoie sa depui efort fizic in manevrarea lor, altele sut ermetice, capacul acestora fiind prevazut cu o garnitura speciala care izoleaza perfect continutul cutiei. Mai jos poti vedea testul ermetic.

 


 

 Cutiile se remarca prin calitatea exceptionala a materialelor din care sunt confectionate, dar si prin faptul ca acestea se pot suprapune una peste cealalta, fiind special concepute cu un design modular.

 

 

Acestea sunt moderne si versatile, se pot amplasa pe birouri, pe rafturi, pe podea, in frigider, sau orice alta zona.

 

AICI GASITI MAI MULTE DETALII SI PRETURI:

https://goo.gl/xpLiY3

https://goo.gl/LUhXHC

https://goo.gl/BNmBDN