Acest articol este scris în colaborare cu deweekend.ro

E timpul să colectăm selectiv cu coșurile de gunoi Hobby Slim Eco

Colectarea selectivă este un subiect sensibil în această perioadă. Ne dorim să colectăm selectiv, dar nu avem timp. Nu prea știm exact categoriile de selecție. Am dori să se profite la maxim de colectarea selectivă. Din păcate, de multe ori punem gunoiul la comun deoarece nu sunt coșuri separate.

Colectarea selectivă este o parte importantă a procesului de reciclare. Materialele reciclabile sunt adunate pe categorii. Se transportă spre centre de reciclare unde sunt tratate pentru a putea fi reintroduse pe piață. Principalul scop al colectării selective este protejarea mediului! Vedem mormane de gunoaie prin păduri, parcuri. Lacurile și râurile sunt pline de deșeuri. Poate e momentul să punem mai mult accentul pe reciclare. E momentul să selectăm deșeurile.

Coșurile de gunoi Hobby Slim Eco – ajutor în colectarea selectivă

În ale țări, primăria și firma de salubritate sunt în strânsă legătură. Oferă coșuri și saci pentru colectarea selectivă. Mașina de gunoi vine zilnic să ridice deșeurile. Primăria te amendează dacă nu colectezi selectiv. Sper să fie și la noi așa.

AICI GĂSEȘTI DETALII ȘI PREȚ PENTRU COȘURILE DE GUNOI HOBBY SLIM ECO

cos de gunoi cu pedala eco slim eco

Colectarea selectică la job

Dacă deții o firmă, e bine să obișnuiești angajații cu această practică. Într-o scurtă ședință, le putem explica de ce e necesară colectarea deșeurilor pe categorii. Achiziționăm coșuri de gunoi cu pedală pentru a fi mai simplu de utilizat. Nu ar strica o mică recompensă pentru departamentul care adună cel mai mult gunoi pe categorii.

La magazinul tău poți amplasa astfel de coșuri de gunoi. Fiind colorate, vor atrage repede atenția. Și poate mai multă lume va conștientiza valoarea deșeurilor. Clienții vor fi încântați de inițiativa ta. Mulți își doresc să arunce gunoiul la categoria potrivită, dar nu au posibilitatea. Poți da tu tonul pentru un trend nou!

Colectarea selectivă acasă

Bunele practici se învață acasă. Dacă tu ca adult vei colecta selectiv, așa va învăța și copilul tău. Începe cu o joacă ceva extrem de important pentru mediu. Copilul copiază comportamentul părinților. Haideți să fim un bun exemplu pentru ei. Copilul trebuie să învețe de mic să arunce gunoiul la coș. Și mai trebuie să învețe să arunce gunoiul la coșul potrivit.

Acasă adunăm multe deșeuri de toate felurile. E important să le colectăm selectiv. Astfel putem contribui la reciclare și la utilizarea resurselor pe termen lung. Coșurile de gunoi Hobby Slim Eco au preț rezonabil. Le puteți comanda rapid de pe Produse menaj. Și le puteți pune la treabă în cel mai scurt timp!

cos de gunoi pentru colectare selectiva

Fii un exemplu pentru ceilalți, colectează selectiv!

Ai des musafiri la masă? Nu ezita să le spui două cuvinte despre cât de distractiv este să colectezi selectiv. Mai ales cu ajutorul unor coșuri de gunoi cu pedală. Dacă trebuie să faci un cadou de casă nouă, adaugă și coșurile de gunoi Hobby Slim Eco. Încet, încet putem contribui activ la colectarea selectivă. Colectarea selectivă este mai simplu de făcut când ai la îndemână mici ajutoare colorate, cum sunt coșurile de gunoi!

Tu colectezi acasă deșeurile pe categorii? Încă nu? Atunci primul pas e să comanzi coșurile de gunoi Hobby Slim Eco! Apoi poți aduna deșeurile mult mai simplu pe categorii! Fii un exemplu pentru cei din jurul tău!