0
produse in cos /
0 lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Masina de taitei din inox PH 1601

Masina de taitei din inox PH 1601
Stoc epuizat
79,00 Lei

Contacteaza-ne

Masina de taitei din inox, ideala in bucatarii pentru prepararea rapida a taiteilor de casa gustosi.


Este o masina performanta care iti intinde aluatul si taie taiteii la doua grosimi diferite, un accesoriu de bucatarie pentru gospodine perfecte . 


Masina de taitei este fabricata din materiale de calitate.


Dispune de diverse accesorii pentru diferite tipuri de taitei.


Accesoriile sunt usor de folosit si usor de curatat.


Latimea aluatului 150 mm.


Grosimea aluatului minim 1.5 mm, prevazuta cu un reglas a sapte dimensiuni diferite de taitei intre 1.5 si 6.6 mm.


Sistem de prindere de masa pentru siguranta si comoditate in folosire. 


Manualul de utilizare si diferite retete de preparare a taiteilor sunt incluse.


Masina de taitei are un aspect placut si este utila in orice bucatarie in special pentru prepararea taiteilor, spaghetelor , lasagna etc.


Garantie conform legii 


Greutate: 2.7 Kg


In continuare va prezentam si reteta pentru a putea obtine taitei gustosi si sanatosi facuti acasa:


- prepararea compozitiei -


Reteta de baza pentru o persoana este: 125 g de faine de grau si 1 ou. A nu se folosi oul direct din frigider.


O portie pentru 4 persoane: 500 g de faina si 4 oua. Puteti inlocui oul cu apa, astfel utilizati 80 ml de apa.


Nu adaugati sare! Puneti faina dintr- un vas si adaugati oul in mijlocul fainii. Amestecati oul cu faina pana se omogenizeaza . Framantati compozitia cu mainile pana veti obtine un aluat consistent. Daca aluatul este tare mai adaugati un pic de apa, daca este prea moale mai adaugati faina. In momentul in care aluatul nu se mai lipeste de mana inseamna ca este potrivit pentru a prepara taitei gustosi. Asezati aluatul obtinut pe masa tapetata cu faina in prealabil si taiati-o in bucati mai mici cu ajutorul unui cutit.


- prepararea pastelor- 


Prima data trebuie sa treceti aluatul prin fanta pentru a intinde foaia. Setati masina la treapta 7 de grosime si treceti aluatul prin aceasta. Pentru a obtine grosimea potrivita treceti aluatul prin toate treptele consecutiv. Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm. Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aprox. 25 cm apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii. Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se pun la uscat. Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale caz in care mai adaugati faina si treceti aluatul din nou prin prima fanta. Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.


- intretinerea masinii-


In timplu ulilizarii puteti curata masina de resturi de aluat folosind servetele de hartie. Nu spalati masina sub jet de apa sau in masina de vase!! 


Curatati masina folosind o carpa moale si uscata iar lamele cu o perie sau o spatula de lemn. Daca considerati necesar puteti unge periodic masina cu putin ulei. Nu introduceti cutitul sau carpe intre lame. Este recomandat ca dupa utilizare masina sa fie pastrata in cutie.