0
produse in cos /
0 lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 1. 1
 2. 2
Ajutorul tău în bucătărie-mașina de făcut cârnați!

Se apropie sărbătorile de iarnă și începem să ne gândim la pregătiri, la meniul de sărbători, din care nu trebuie să lipsească

Vezi articol
Butoaie, canistre şi bidoane pentru oameni practici

Butoiul este un recipient străvechi, folosit pentru depozitarea şi transportarea diverselor lichide sau a murăturilor.

Vezi articol
Scaune de plastic pentru copii, ideale pentru grădiniţe

Alegerea diverselor obiecte pentru copii nu este niciodată uşoară. Pe piaţă există numeroase produse destinate copiilor, multe dintre ele fiind complicate sau inutile, la preţuri exagerate şi nerezistente. Şi, totuşi, firmele se întrec în ofertarea părinţilor, profitând de faptul că aceştia ar face orice pentru copilul lor, astfel ajungând să plătească foarte mult pentru produse nefolositoare sau de care copilul nu este interesat. Noi vă oferim produse la un preţ corect, rezistente, simple, utile şi atractive, astfel că atât dumneavoastră, cât şi copiii, veţi fi mulţumiţi.

Vezi articol
Vacanță de vis în curtea ta!

 

A venit vara și odată cu ea, cea mai frumoasă perioadă a anului – vacanța! În zilele fierbinți de vară, deși suntem prinși cu munca la birou, uneori ne oprim și visăm la vacanță, la mare și la soare, la piscină și relaxare pe sezlong. Timpul, finanțele sau zilele libere nu ne permit să ne luăm o vacanță mult așteptată? Nu trebuie să ne dăm bătuți, trebuie să facem doar un exercițiu de imaginația și astfel ne putem întocmi  în curte un spațiu asemănător cu cel din resorturile de lux de la mare. Indiferent că locuim la casă sau la bloc, toți avem un mic spațiu verde unde ne putem relaxa!

Vezi articol
Idei cum să ne amenajăm un colț verde pe terasă

Idei cum să ne amenajăm un colț verde pe terasă

 

Indiferent că stăm la casă sau la apartament, asta nu ne împiedică să ne dorim un colț verde, vesel, plin cu flori colorate și plante parfumate. Admirăm mereu curțile și balcoanele frumos amenajate care ne aduc natura mai aproape. De cele mai multe ori, balcoanele reprezintă locurile unde înghesuim fel de fel de lucruri la care nu vrem să renunțăm, dar nu mai avem loc de ele în casă. E păcat, zic eu, să nu valorificați la maxim și în mod plăcut fiecare colțișor al locuinței voastre.

Vezi articol
De ce scrumiere din inox?

Fiecare dintre noi avem vicii, unii mai puțină sănătoase, alții mai costisitoare, depinde de fiecare persoană. Nu trebuie să-i judecăm pe cei care au ca și viciu fumatul, mai degrabă ei trebuie înțeleși  și într-o oarecare măsură, sprijiniți. 

Vezi articol
Dulăpiorul magic - un ajutor pentru organizarea casei!

Indiferent că stam la casă sau într-un apartament spațios, niciodată nu avem suficiente dulapuri și spații de depozitare. Fiecare lucru trebuie depozitat la locul său,dacă vorbim de jucăriile copilului, atunci trebuie să fie în camera lui, dacă vorbim de sculele soțului, atunci e nevoie de un dulap în atelier sau în garaj, poate chiar și în debara.

Vezi articol
Schimbarea pamantului si a ghiveciului la florile de apartament

          Ingrijirea plantelor de apartament presupune o serie de operatii, unele curente, efectuate la intervale mai dese, iar altele cu o ritmicitate diferita. Exista lucrari care se efectueaza o data pe an sau la cativa ani. Schimbatul pamantului din ghiveci este adevarat ca se practica in mod normal, numindu-se transplantare. Vorbim aici de transplantare partiala cand o parte din pamantul din ghiveci, un strat de 5 sau 10 cm de la suprafata, in functie de dimensiunile vasului, se inlocuieste anual, de cele mai multe ori in perioada de primavara.

Vezi articol
De ce sa gătim in vase din fontă?

Deşi în ultimii ani teflonul a fost la modă în ceea ce priveşte vasele pentru gătit, creând chiar o isterie în rândul gospodinelor, în ultima vreme au fost redescoperite calităţile fontei. La noi găseşti tigai şi cratiţe de fontă, perfecte pentru o mâncare gustoasă şi sănătoasă. De ce să foloseşti tigai şi cratiţe din fontă, în locul celor din teflon? În primul rând, pentru că teflonul este tratat cu materiale toxice; în timp, straturile de teflon se deteriorează şi ajung în mâncare, devenind cancerigene.

Vezi articol
Secretul celor mai bune supe şi paste

Te-ai întrebat vreodată cum se prepară cele mai bune paste făinoase? Acum îţi dezvăluim secretul lor, pentru ca tu şi cei dragi să vă bucuraţi de cele mai bune supe şi de cele mai gustoase reţete de paste, în fiecare zi.
Toate reţetele pentru tăiţei de casă delicioşi includ, în primul rând, multă dragoste şi o maşină pentru paste. Dar să începem cu începutul. Se face cu drag un aluat, la care e nevoie de câte un ou pentru fiecare 150 de grame de făină, sare şi apă.

Vezi articol
 1. 1
 2. 2